lördag 26 april 2008

Så blir du snygg medans du soverSå blir du snygg medans du sover!

Ont om tid för dina skönhetsritualer? Utnyttja tiden när du sover för att bli snygg! SalongK.se listar de 5 bästa skönhetskurerna som verkar medan du sover.

Sitter du vid datorn med torra händer för att du inte hunnit smörja in dem? Fick du lösa hårproblemet i morse med samma gamla knut? Vad sägs som skönhetssömn i dubbel bemärkelse? SalongKse listar 5 smarta skönhetsbehandlingar som verkar medan du sover - det du inte hinner göra på dagen fixar sig själv under natten. Spana in!

Torra händer
Glömmer du eller hinner du inte smörja in dina händer efter en lång arbetsdag? Unna dem en rejäl inpackning någon gång i veckan! Smörj in ordentligt med en fet och återfuktande handkräm och sätt sedan på ett par tunna bomullsvantar (finns på apoteket). Låt verka under natten och voila! Mjuka tassar på nolltid. Testa till exempel Sense & Care Rich Care Hand Cream från Aco, 42 kronor eller Softening Hand Bath & Massage Oil från Oriflame, 70 kronor.

Pussvänliga läppar
Gör det till en god vana att alltid smörja in läpparna med ett läkande läppbalsam när du lägger dig. Fukta en frottéhandduk och massera försiktigt läpparna i cirkulerande rörelser. På så sätt blir du av med gamla hudceller och läpparna blir mer mottagliga för återfuktning. Smörj sedan in dem med läppbalsamet. Testa till exempel Eight Hour Cream från Elizabeth Arden, cirka 275 kronor eller Dr Hauschka Lip Balm, cirka 95 kronor.

Vackra naglar
Lider du av spröda naglar som skivar sig? Eller brukar dina nagelband spricka? Investera i en skön nagelolja som återfuktar både naglar och nagelband på djupet. Tvätta naglarna fria från naggellack och applicera sedan oljan. Trä till sist på ett par tunna bomullsvantar (igen, finns på apoteket) och låt verka under natten. På morgonen målar du på ditt favoritlack som vanligt. Testa till exmepel China Glaze Orange Cuticle Oil, cirka 98 kronor eller Treatments Apricot Cuticle Oil från Essie, cirka 110 kronor.

Pigga ögon
Många av oss glömmer helt bort att ta extra hand om ögonen när vi smörjer in oss för natten. Och det är dumt, för med sin tunna och känsliga hud behöver området kring ögonen extra mycket omsorg. Gör det därför till en vana att alltid smörja in med en bra ögonkräm. Inte bara motverkar den svullnad, den kan också reducera rynkor och påsar under ögonen. Testa till exmepel Freeze 24/7 Eyecicles Anti-Ageing Eye Serum, cirka 895 kronor eller Lipovector Peptide Anti Wrinkle Eye Cream från REN, cirka 450 kronor.

Tänk också på att aldrig applicera din nattkräm nära ögonen eftersom den är för fet! Eftersom huden kring ögonen är så tunn och har dåligt med fettceller kan det överflödiga fettet från krämen inte absorberas. Resultatet blir att du vaknar med svullna ögon. Inte så kul, eller hur?

Fixa drömhåret kvällen innan
En av vårens hetaste hårtrender är romantiskt vågigt hår - vilket är lättare att fixa än du tror! Tvätta håret på kvällen och fläta det hårt medan det fortfarande är fuktigt. Ha gärna i en spray som ger håret lite extra textur och stadga. Avsluta med att föna håret torrt och sov sedan med flätorna i håret. På morgonen är det bara att försiktigt reda ut flätorna med fingrarna och du har en trendig och vårig frisyr. Testa till exempel Defining Invisible Paste från Davines, 169 kronor eller Shaping Serum från Mop C-System, cirka som tillför håret stadga

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ӏ lоvеd aѕ much as уоu
wіll receive сaгried out гight heге.

The skеtch is аttractiѵe, уour
authοred mаterial stylish. nоnethelеss, you
сommanԁ get got аn edginеѕѕ оverthat yοu wiѕh be deliveгing thе follоwing.
unωеll unquestfionably сomе mοre fоrmerly аgain as exactly the same
nеarly a lot ften іnsіde cаѕе уou ѕhiеld this hike.


my web blоg ... test rx 360 trial